Vårens klubbar 2021

Yoga

Det är aldrig för tidigt och aldrig för sent att börja med yoga! Hjärtligt välkommen att röra dig på yogamattan i olika positioner (asanas) som bland annat stärker koncentrations- och avslappningsförmågan, hållning och kroppsmedvetenhet och lusten att röra sig.

Tid: Onsdagar kl 14.15-15.15 start 3.3!

Plats: Cygnaeus

För: elever i åk 3-4

Pris: 35 euro

Deltagarantal: max 10 klubbisar

Yogalärare: Gaby Gahnström

Maila för att anmäla dig: cygnaei.hemochskola@gmail.com

Schack

Välkommen på schack-klubb på torsdagseftermiddagar!

Tid: Torsdagar kl 14:15 - 15:45 start 4.3.

Plats: Cygnaeus

För: elever i åk 3-4

Pris: 35 euro

Klubbledare: Esko Hakulinen

Maila för att anmäla dig: cygnaei.hemochskola@gmail.com

Anmälningar, betalning & annat

Betala in 35 euro per klubb och deltagare på Cygnaei Hem och Skolas bankkonto FI 5040 5511 5000 2263 när du gör en anmälan så säkrar du din plats. Du kan också betala till Hem och Skolas MobilePay-nummer 60077, glöm inte att ange ert barns namn som referens.

Hem och skola behöver deltagarlistor på alla klubbdeltagare för att snabbt kunna agera vid en möjlig coronaspridning.

Kom ihåg: Klubbdeltagarna är inte försäkrade under klubbtid. Deltagandet sker på den egna förälderns ansvar. Om klubben arrangeras på annan ort än skolan så tar sig barnen till platsen på egen hand.

Frågor?

Kontakta gärna oss på cygnaei.hemochskola@gmail.com
Följ & gilla vår Facebooksida så missar du inget!

För klubbanmälan, klicka dig fram vid respektive klubbbeskrivning.

Anmälan har öppnats 13.9 kl. 11:00.