Vi måste avvakta med vårens klubbar

Vi hoppas kunna inleda vårens klubbverksamhet så fort som möjligt, men vi måste helt enkelt återkomma senare med datum.

Samtidigt vill vi tipsa om att Tobias på Richardsgatans bibliotek kan ge världens bästa förslag på läsvärda böcker. Han hälsar till alla att det går bra att mejla honom och få boktips. Dessutom serverar han boktips via Instagram.

Klubbarna avslutas tidigare

Tyvärr avslutas höstens klubbar från och med 30.11.2020. Detta på grund av de nya restriktionerna.

Meddela oss gärna på cygnaei.hemochskola(at)gmail.com om ditt barn INTE kommer att fortsätta på klubben under vårterminen så kan vi ge platsen vidare till barn som står på kö.

Om du behålla klubbplatsen för våren ber vi dig betala in avgiften för vårterminen 35 euro per klubb till FI 5040 5511 5000 2263. Det går också bra att betala till Hem och Skolas MobilePay-nummer 60077, men glöm inte att skriva in ditt namn som referens, annars vet vi inte vem som har betalat.

Välkommen till höstterminen 2020!

Hösten har startat och det betyder att Cygnaei Hem och Skola också tar sats för årets alla evenemang. Kom gärna med!

Du kan ställa upp som klassförälder eller sitta med i styrelsen. Om du föredrar att mer sporadiskt rycka in och hjälpa till när det behövs så går det också bra! Du kan ju låta oss veta att vi kan räkna med dig, ett kort meddelande räcker, tackar!

Hör gärna av dig

Vi intervjuade Rasmus om nya körklubben

Tack vare ett generöst stipendium kan vi i år erbjuda en gratis körklubb för alla i årskurs 3-6. Vi intervjuade körmästaren Rasmus Mellberg om vad han ska koka ihop. Läs den rafflande intervjun här >>

Följ oss på Facebook

På vår Facebooksida publicerar vi info om både smått och stort.

Avgifter 2019/2020

Den frivilliga medlemsavgiften är 30 euro per familj. Med det bidraget stöder du bland annat elevernas verksamhet, t.ex. klubbar och sådan utrustning som används på gården under rasterna.

Alla inbetalningar till Cygnaei Hem och Skola sker till:

Cygnaei Hem och Skola r.f.
IBAN FI5040551150002263

Du kan också betala via Cygnaei Hem & Skolas officiella MobilePay-nummer 60077, smidigare blir det inte!