Välkommen till höstterminen 2020!

Hösten har startat och det betyder att Cygnaei Hem och Skola också tar sats för årets alla evenemang. Kom gärna med!

Du kan ställa upp som klassförälder eller sitta med i styrelsen. Om du föredrar att mer sporadiskt rycka in och hjälpa till när det behövs så går det också bra! Du kan ju låta oss veta att vi kan räkna med dig, ett kort meddelande räcker, tackar!

Hör gärna av dig

Vi intervjuade Rasmus om nya körklubben

Tack vare ett generöst stipendium kan vi i år erbjuda en gratis körklubb för alla i årskurs 3-6. Vi intervjuade körmästaren Rasmus Mellberg om vad han ska koka ihop. Läs den rafflande intervjun här >>

Följ oss på Facebook

På vår Facebooksida publicerar vi info om både smått och stort.

Avgifter 2019/2020

Den frivilliga medlemsavgiften är 30 euro per familj. Med det bidraget stöder du bland annat elevernas verksamhet, t.ex. klubbar och sådan utrustning som används på gården under rasterna.

Alla inbetalningar till Cygnaei Hem och Skola sker till:

Cygnaei Hem och Skola r.f.
IBAN FI5040551150002263

Du kan också betala via Cygnaei Hem & Skolas officiella MobilePay-nummer 60077, smidigare blir det inte!