Föreläsning om föräldraskap i en digital tid

Hur kan vi stöda våra barn och unga till största möjliga välmående i dagens digitala samhälle? Cygnaei Hem och Skola ordnar torsdag 7.4 kl. 18 i samarbete med Förbundet Hem och Skola en föreläsning och diskussion om skärmar, smarttelefoner, sociala medier och ständig uppkoppling. Vår föreläsare Anna Henning är socialpsykolog och förälder och arbetar som universitetslektor vid Helsingfors universitet.

Välkommen till Cygnaeus gymnastiksal!

Anmäl dig här!

Vårens klubbar

Vårens klubbar för treorna och fyrorna har startat och det finns ännu plats i några klubbar. Läs mer >>

Följ oss på Facebook och Instagram

På vår Facebooksida och vårt Instagramkonto publicerar vi info om både smått och stort.

Avgifter 2021/2022

Den valfria medlemsavgiften är 15 euro per familj. Med bidraget stöder du bland annat elevernas verksamhet, som till exempel klubbar och sådan utrustning som används på gården under rasterna.

Genom att du betalar medlemsavgiften upptas du som medlem i föreningen.

Alla inbetalningar till Cygnaei Hem och Skola sker till:

Cygnaei Hem och Skola r.f.
IBAN FI5040551150002263

Du kan också betala via Cygnaei Hem & Skolas officiella MobilePay-nummer 60077, smidigare blir det inte!

Behöver du fräscha middagsrecept?

med vår receptsamling Mums får du utmärkta och snabba recept för middagen.